علم نت | ||
|
در مورد مصرف الكترود گرافيتي در ايران و جهان، اطلاعات زير قابل ارائه است:
ميزان مصرف الكترود گرافيتي در ايران:- ايران يكي از بزرگترين توليدكنندگان و مصرف كنندگان الكترود گرافيتي در منطقه خاورميانه است. - مصرف الكترود گرافيتي در ايران عمدتاً مربوط به صنايع فولادسازي، آلومينيوم سازي و صنايع شيميايي است. - طبق آمارها، مصرف سالانه الكترود گرافيتي در ايران حدود 150-180 هزار تن برآورد مي شود. - ايران داراي چند كارخانه بزرگ توليد الكترود گرافيتي است كه بخشي از نياز داخلي را تأمين مي كنند.
ميزان مصرف الكترود گرافيتي در جهان:- مصرف جهاني الكترود گرافيتي در سال 2023 حدود 2.5 ميليون تن تخمين زده مي شود. - چين بزرگترين توليدكننده و مصرف كننده الكترود گرافيتي در جهان است و حدود 70% از توليد و مصرف جهاني را به خود اختصاص مي دهد. - پس از چين، كشورهاي هند، ژاپن، آمريكا و روسيه از ديگر مصرف كنندگان عمده اين محصول در جهان هستند. - در سالهاي اخير، رشد تقاضا براي الكترود گرافيتي به دليل گسترش صنايع فولاد و آلومينيوم در كشورهاي در حال توسعه افزايش يافته است.
در مجموع، مصرف الكترود گرافيتي در ايران و جهان روند صعودي داشته و متناسب با رشد صنايع وابسته به اين محصول پيش مي رود.
چه عواملي بر افزايش مصرف الكترود گرافيتي در ايران تأثيرگذار هستند؟چند عامل اصلي بر افزايش مصرف الكترود گرافيتي در ايران تأثيرگذار هستند:
1. گسترش صنايع فلزي و شيميايي در ايران:- صنايع فولادسازي، آلومينيوم سازي و برخي صنايع شيميايي از مصرف كنندگان اصلي الكترود گرافيتي هستند. - توسعه و رشد اين صنايع در ايران منجر به افزايش تقاضا براي الكترودهاي گرافيتي شده است.
2. افزايش ظرفيت توليد در صنايع مادر:- در سالهاي اخير ظرفيت توليد فولاد و آلومينيوم در ايران افزايش يافته است. - اين افزايش ظرفيت توليد مستقيماً بر ميزان مصرف الكترود گرافيتي تأثير گذاشته است.
3. محدوديت منابع انرژي و گرايش به صنايع انرژيبر:- با توجه به محدوديت منابع انرژي فسيلي در ايران، صنايعي كه از انرژي هستهاي يا ساير انرژيهاي تجديدپذير استفاده ميكنند در اولويت قرار گرفتهاند. - اين صنايع انرژيبر (مانند آلومينيوم) نياز بيشتري به الكترود گرافيتي دارند.
4. حمايتهاي دولتي از صنايع داخلي:- دولت ايران از تأسيس و توسعه صنايع داخلي حمايت ميكند كه اين امر بر افزايش مصرف الكترود گرافيتي تأثير گذاشته است.
5. محدوديت در واردات الكترود گرافيتي:- وجود محدوديتهاي تجاري و تحريمهاي بينالمللي بر واردات اين محصول در ايران، باعث شده است كه توليد و مصرف داخلي جايگزين واردات شود.
مجموع اين عوامل موجب افزايش مصرف الكترود گرافيتي در ايران طي سالهاي اخير شده است. آداك كربن قشم از توليدكنندگان برتر الكترود گرافيت در ايران ميباشد.
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ شهريور ۱۴۰۳ ] [ ۰۱:۱۰:۵۶ ] [ webmaster ]
{COMMENTS}
|
|
[ ساخت وبلاگ : ratablog.com] |